Contoh pidato tentang kesehatan dalam bahasa Kroasia

Contoh pidato tentang kesehatan dalam bahasa Kroasia


Poštovani g / gospođo Učitelj
Dragi administrativno osoblje
Čiji je otac ponosan na sve moje djece su svi učenici u Sman 4 Bogor

Prije svega, pomolimo sve naše zahvalnosti zbog prisutnosti Svemogućeg Boga po milosti još uvijek mogu zadovoljiti u ovoj sobi u keadaah zdravi bez ikakvih mana god.

Na ovaj povoljan povodu pričekajte majka pozvati sve od njih za održavanje zdravlja našeg tijela, jer sa zdravom tijelu možemo obavljati svoje aktivnosti i previše.

No većina nas, ponekad zaboraviti važnost zdravstva. Dobro, jer naša aktivnost je vrlo čvrsta i naša vlastita lijenost, često čini nas zaboraviti da uvijek održavanje zdravlja našeg tijela.

Kao rezultat toga postajemo bolesni i naše aktivnosti bit će narušena, a kao bol koju trpe, on će potrošiti novac za medicinske troškove koji su ponekad nisu malobrojni.

A ako želimo pogledati, zdrav stil života nije skupo stavku. Za vježbe kao što su trčanje, gimnastiku, itd ne zahtijeva puno novca i fancy mjesto. Međutim, ove aktivnosti mogu se izraditi u okolišu koji nas okružuje.

Osim toga, imajte vaša dijeta je također vrlo korisna za naše zdravlje. By konzumiranje namirnica koje sadrže mnogo hranjivih tvari, onda možemo održavanje zdravlja našeg tijela.

Moja djeca su ponosni otac
Činilo se vrlo prikladno, ako se ponovno potvrdilo našu pretpostavku da je zdravlje osnovni kapital za nas biti u mogućnosti da se presele s maksimuma. Za to, krenimo od sebe, od svoje obitelji i od ljudi oko nas za održavanje zdravlja našeg tijela.

Postoje dvije stvari koje možemo pokušati učiniti kako bi bila zdrava tako da smo još uvijek može napraviti prima aktivnosti, možemo naučiti do maksimuma.

Prvo, izbjegavati konzumiranje alkohola i droge. Učinite to tabu tema za vas. Nikad ga pokušao, jer će biti zakačen. Završi udisati otrove u dimu cigareta. Bolje je piti puno vode.

Drugo, pokušajte aktivna u jednom sportu. Kao što su borilačke vještine ili gimnastika ili nogomet aerobi. Osim dostignuća u tom području, kao i naravno da će biti zdrav.

Nadajmo se, ovaj opis je korisno za sve nas. Konačno, ako ima manje ugodan govor, majka menghaturkan žao.

Dakle, i hvala vam

http://apalcangkem.blogspot.co.id/
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Posting Komentar